FOPTO’S TE KOOP

 

f1

De meningen over mijn FOPTO’S lopen uiteen: er zijn mensen die er niks aan vinden en mensen die ze geweldig vinden.

Dus ik had wel verwacht er een paar te verkopen, maar dat is niet gebeurd: noch op mijn fopto-tentoonstelling in boekhandel Pantheon noch op mijn tentoonstelling in de Amstelkerk waar er vijf hingen. En dat vond ik toch vreemd, en ook een beetje jammer.

Dus hier nog een zwakke poging. Dit zijn er 10 van de Pantheon-tentoonstelling. Ik laat alleen díé fopto’s zien die ik nog goed vind want er zijn er ook een paar bij die ik eigenlijk te snel heb laten afdrukken. Pas na verloop van tijd ga je zien wat echt goed blijft, en die tentoonstelling heb ik eigenlijk té snel gemaakt, dat zou ik nu anders doen. Vooral meer series laten zien, met name van de eerste en de tweede van dit blog: die vind ik het mooist en daar heb ik er per fopto een stuk of 5 van, allemaal anders maar erg bij elkaar passend.

De fopto’s van deze post heb ik allemaal, in formaat 75 x 110 cm opgeplakt op dibond en met een vierkant profieltje achterop, in huis. Maar ik kan desgewenst natuurlijk ook andere fopto’s zo laten doen zoals b.v. voor genoemde series. Die anderen zijn te vinden op dit blog:

FOPTO’S: GESPIEGELDE (GRACHTEN-)SPIEGELINGEN, VERZAMELBLOG

Ik heb de prijs verlaagd naar € 350,-, maar als iemand er meer zou willen hebben gaat er per stuk nog wat van af.

Groetjes

rené

Herengracht:

f2

Herengracht:

f3

Raamgracht:

f4

Raamgracht met Zuiderkerk:

f5

Kromboomssloot (Schottenburgh):

f6

Herengracht:

f7

Kromboomssloot (Schottenburgh):

f8

FOAM Keizersgracht:

f10

 

f9

 

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *