BAARN-HOLLANDSCHE RADING: NS WANDELING

 

ba1Ondanks mijn zware verkoudheid zijn we gisteren toch gaan wandelen, en dat pakte geweldig uit. Jan had de NS-wandeling tussen Baarn en Hollandsche Rading uitgezocht omdat die door de bossen ging en relatief kort was, 10 km namelijk. En het was een prachtwandeling: de herfst op zijn mooist, een en al goud.

Als klap op de vuurpijl kwamen we in de omgeving van Lage Vuursche een kudde schapen tegen, echt idyllisch. Al moest er een dier op de rug meegenomen worden omdat hij ziek was geworden.

Maar bij Soestdijk zagen we dat er een zoektocht aan de gang was naar, wat bleek uit een gesprekje met een ME-er, de chefkok van een restaurant in Almere en het BIM-huis in Amsterdam, de in Soest woonachtige Edwin Takens. Beetje luguber.

Groet

rené

ba2

 

ba3

 

ba4

 

ba5

 

ba6

 

ba7

Tegenover Paleis Soestdijk:

ba8

Paleis Soestdijk:

ba9

De leukste koningin stond nog steeds te zwaaien, met haar boef aan haar zijde:

ba10

We spraken met een ME-er die meedeed aan de zoektocht naar, wat later bleek, een man genaamd Edwin Takens, chefkok uit Soest, waarvan de auto was gevonden in de bossen rond paleis Soestdijk:

ba11

De hondenuitlaatservice:

ba12

De zoektocht:

ba13

 

ba14

 

ba15

 

ba16

 

ba17

 

ba18

 

ba19

 

ba20

 

ba21

 

ba22

 

ba23

Een schaap was een tijd hiervoor door een herdershond gebeten en dat had als gevolg dat er een bacterie in de kudde rondwaarde waardoor de een na de andere geit/schaap het loodje legde. En daar was geen inenting voor mogelijk zeiden ze, ze baalden als een stekker van de eigenaar van die hond:

ba24

 

ba25

 

ba26

 

ba27

 

ba28

 

ba29

Zelfs hier, zelfs op een paard……:

ba30

 

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *