ROOM WITH A VIEW: BEKENDEN OF ONBEKENDEN

 

uu1

Als ik bekenden vanuit mijn woning fotografeer vraag ik (meestal) altijd of ik de foto op mijn blog mag zetten. Omdat ik dat vragen nogal een gedoe vind plaats ik bijna nooit zulke foto’s en sterker nog: ik fotografeer daarom nog maar zelden bekenden tegenwoordig.

Behalve als het licht uitzonderlijk mooi is of dat er anderszins iets leuks te zien is. En dat was bij Willy het geval: ik vind hondjes in kinderwagens altijd erg leuk en kon het niet laten haar zo te fotograferen. Via messenger  heb ik haar gevraagd of ik die foto mocht plaatsen, ondanks het feit dat ze er wat zorgelijk op staat, en dat ik kon begrijpen als ze dat daarom liever niet wilde.

Maar ze vond het goed. Ze vertelde me waarom ze zo zorgelijk kijkt: het gaat heel slecht met haar moeder en ze moest extra aan haar denken omdat ze haar moeders hondje in haar hand had. Ik vind dat zo’n uit het leven gegrepen verhaal dat ik vroeg of ik dat er bij mocht zetten, het verschaft ook “diepte”aan de foto.

En dat mocht ook.

Dankjewel Willy.

groetjes

rené

uu2

 

uu3

 

uu4

 

uu5

 

uu6

Treffende gelijkenis:

uu7b

Zo kan het dus ook:

uu8

 

uu9

 

uu12

 


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *