NIEUWMARKTBUURT

 

nm1Zwart-wit met veel contrasten, ik zit echt in een periode dat ik dat vaak doe en ervan geniet. Het is iets wat ik al jaren leuk vind maar om de een of andere reden nooit heb gedurfd. En nog steeds schrik ik er een beetje van, dan krijg ik het idee dat de foto slecht is omdat er geen tekening zit in de zeer donkere en zeer lichte gedeeltes. Maar o.a. door het zien van de foto’s van Guus Helms denk ik daar zo langzamerhand toch anders over. Het onderwerp van de foto krijgt zo op een bepaalde manier meer aandacht, dat is in deze post vooral bij de eerste foto te zien.

Ze zijn allemaal afgelopen zondag op de Nieuwmarkt genomen, behalve de eerste, die op de Geldersekade.

Groetjes

René

nm2

 

nm6

 

nm5

 

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Één reactie op NIEUWMARKTBUURT

  1. Annette schreef:

    Interessant en poffertjes mmmm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *