FOPTO VAN DE NIKOLAASKERK

 

art1

Het is echt weer FOPTO-tijd, heerlijk.

Deze is genomen in het water van de Oudezijdskolk, met o.a. de weerspiegeling van een deel van de Nikolaaskerk.

Op foto 2 is het origineel te zien. Nou ja, al wel omgedraaid en wat meer contrast, maar het is wel de basisfoto.

Het gaat trouwens binnen de beperktheden goed met de computer. Ik heb nu een methode gevonden waarmee ik meteen in de emergency-mode kom zodat ik hem snel kan opstarten, dan laat ik hem de hele dag aanstaan maar doe het fotoprogramma meteen uit als ik daar mee klaar ben, want dat staat op de schijf die beschadigd is.

Groetjes

rené

art2

 

art4

 


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *