DE FEESTDAGEN

 

z1

Gelukkig worden we van hogerhand vandaag weer in feeststemming gebracht. Ik ben altijd blij als ik weet dat er op mijn welzijn wordt gelet en naar mijn behoefte aan verlichting gekeken.

En wat zijn het weer donkere dagen!!!! Van die dagen dat je lang in bed ligt als je geen verplichtingen hebt. En dan is het toch heerlijk dat als je de gordijnen open doet de kerstsfeer je tegemoet walmt, je ruikt als het ware de gebraden kalkoen. Dat is wel een beetje jammer voor een vegetariër als ik, maar het gaat om het idee. Bovendien heb je tegenwoordig hele goede nep-kalkoenen die echt ergens naar smaken.

Een minpuntje is wel dat ze er dit jaar wel erg laat mee zijn: meestal beginnen ze in augustus met ophangen. Je hebt nu nauwelijks nog de tijd om je kerstinkopen te doen, nog maar een maandje of twee, dat wordt echt haasten dus.

Een ander puntje dat me niet zo bevalt is dat de kerstverlichting op het Damrak al veel eerder opgehangen is: zijn wij hier minder waard dan de toeristen die over de rode loper (ook al zoiets: die hebben we hier niet, wij moeten gewoon over straat hiero) naar de kermis op de Dam willen?

Maar dat zijn natuurlijk maar kleinigheden, ik tel echt mijn zegeningen: geen verplichtingen, wel verlichtingen. Ik heb er echt de p niet over in hoor.

Groetjes

rené


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , . Bookmark de permalink.

Één reactie op DE FEESTDAGEN

  1. Arno schreef:

    Haha leuke cynische en toch vrolijke tekst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *