SPECTACULAIR KITE-SURFEN IN DE STORM

 

za1

Gisteren ben ik naar Zandvoort gegaan om de zee te zien, ik hou van woeste golven en een straffe wind. Weliswaar binnen een zekere marge, want ik ben niet blij met de Irma’s en José’s van tegenwoordig, maar windkracht 10 kan ik wel waarderen, mits de dakpannen stevig verankerd zijn. En aan het strand heb je sowieso weinig spul dat op je hoofd terecht kan komen, dus daar kan ik er onbezorgd van genieten.

Ik had ook gehoord dat er gekitesurfd zou worden bij Zandvoort, en dat vind ik ook geweldig. Vooral het vliegen door de lucht lijkt me een top-ervaring. In een volgend leven wil ik dat beslist gaan doen. Maar ondanks het feit dat ik het zelf niet kan, kan ik het wel fotograferen natuurlijk. En aangezien ik ook nog eens van fotograferen houd had ik werkelijk een topdag gisteren.

Groetjes

René

za21

 

za3

 

za30

 

za4

 

za28

 

za5

 

za7

 

za8

 

za9

 

za10

 

za11

 

za12

 

za13

 

za14

 

za15

 

za16

 

za17

 

za27

 

za18

 

za19

 

za23

 

za25

 

za26

 

za31

 

za24

 

za22

 

za29

 

za20

 

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , , . Bookmark de permalink.

5 reacties op SPECTACULAIR KITE-SURFEN IN DE STORM

 1. Carmen schreef:

  Gave foto’s!
  Ik was ook op het strand gisteren, prachtig weer was het..

 2. Antoinette schreef:

  Absolutely spectacular pictures!

 3. Dieuwertje schreef:

  Schitterend René, ik laat de foto’s zien aan mijn zoon ( 37). Hij surft sinds 2014,
  er is niks mooiers, is nu bevoegd om les te geven. Hij zit vaak op het nieuwe strand
  Petten aan Zee, via de webcam aldaar kan ik hem thuis volgen !

 4. Ronald schreef:

  Als ik lang naar de foto’s kijk, hoor ik bijna de storm en voel bijna het vliegen/ bewegen door de lucht….. mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *