PRIDE: LOVE SWIM

 

ls1

Gisteren naar de LOVE SWIM geweest aan de Amstel bij de Berlagebrug. Er werden verschillende afstanden gezwommen, waarvan één (de eerste) afstand onderdeel van een triathlon, er werd schoon/synchroon gezwommen en het geheel werd opgeluisterd door twee spuitgasten te water.

Het hoogtepunt vond ik het synchroon zwemmen, dus daar begin ik mee.

Ik was verbaasd dat ik een aantal mensen kende, terwijl ik in het geheel niet sportief ben, en zij dus wel. Maar ja, hoe ouder je wordt hoe meer mensen je kent, dat is een soort logisch. Het kan ook zijn natuurlijk dat de gemeenschappelijke factor niet de sport is maar de sexuele geaardheid, eigenlijk iets logischer.

Anyway, ik heb vanaf de kade  aan de straatkant alles gefotografeerd, waarbij ik me er op betrapte dat ik toch automatisch meer naar de bekenden keek dan naar andere deelnemers. Daar kwam bij dat de eerste die uit het water kwam ook al een goede kennis was, Mark, en die bleef zowel eerste na het wielrennen als het hardlopen, dus ja….

Hierna gaan eten en naar het Flevopark gefietst waar een ander sportfestijn in het kader van de PRIDE plaats vond: 5 en 10 km hardlopen en een halve marathon. Daaraan deed fotomaatje Jan mee, op de 10 km, terwijl zijn vriend aan de LOVE SWIM meedeed. Soms kan ik wel eens een vorm van jaloers zijn op dat soort activiteiten, maar ja, ik hou er toch helemaal niet van dus dat kan ik dan makkelijk van me afzetten.

groet

René

ls2

 

ls3

 

ls4

Mark op het eerste onderdeel:

ls5

Snel de fietsschoenen aan:

ls6

Racen maar:

ls7

Bijna bij de finish na het hardlopen:

ls8

Uithijgen bij zijn man:

ls9

Jos, een van de organisatoren, ken ik ook al honderd jaar:

ls10

 

ls11

Albert zwom ook mee: heb een jaar of vier geleden bij hem en zijn vriend Harry gelogeerd in hun huis in Zuid-Afrika:

ls12

Buurtgenoot Patrick, die ALTIJD hele aparte broeken draagt, deed dit jaar niet mee aan het synchroon zwemmen, vorig jaar wel:

ls14

Bovenste jongen is Marcel: heeft mij tien dagen geleden samen met zijn vriend fotomaatje Jan naar het ziekenhuis gebracht omdat ik vanwege een blaasonsteking niks meer kon:

ls15

 

ls16

 

ls17

Veel mensen op het drijvende ponton betekende natte voeten:

ls18

 

ls19

 

ls20

 

ls21

 

ls22

 

ls23

 

ls24

 

ls25

 

ls26

 

ls27

 

ls28

 

ls29

 

ls30

 

ls31

 


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , . Bookmark de permalink.

5 reacties op PRIDE: LOVE SWIM

 1. Albert schreef:

  beleef de dag weer als ik je blog lees.
  was super leuk
  dikke knuffel
  Albert

 2. Jos kuijs schreef:

  Dag rené, wat eeen leuke foto’s LoveSwim. Mag ik er een paar gebruiken om op de website van LoveSwim te zetteen?

  Groet jos (en ik ben nog geen 100)

 3. Marc van den Broek schreef:

  Dank je wel René, prachtige foto’s van de love swim. Ik ben vereerd met de mini repo over mijn triathlon.
  Marc

 4. Dia schreef:

  Heel erg leuk. Ik ben een van de andere organisatoren en ik heb genoten van je reportage. Maar je weet duidelijk niet wie ik ben want onder mijn foto staat niets.

  Ja die Marc kan het allemaal goed en snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *