AUGUSTUS-MIST

 

mi1

Ik word altijd óm de paar uur wakker, en meestal ook rond een uur of acht. Dan plaats ik even het blogje dat ik de avond tevoren heb gemaakt en ga weer terug naar bed. Maar toen ik gisteren even uit het raam keek nadat ik de computer weer uit had gezet zag ik de mist, en die kon ik natuurlijk niet ongefotografeerd laten optrekken. Dus ondanks mijn pas 5,5 uur slaap ben ik ongewassen en ongeschoren op de fiets gestapt.

Ik kreeg de indruk dat de mist in zuidelijke richting het dikst was, dus ik ben langs de Amstel gefietst tot de Utrechtse brug. Op de terugweg was hij al opgetrokken, ik kwam om 9.30 u. weer thuis.

En toen naar het terras voor mijn wekelijkse afspraak met een vriend, heerlijk in het zonnetje op het Waterlooplein gezeten. Daarna naar het Twiske waar ik met Jan had afgesproken, het leven van een pensionado is af en toe helemaal zo erg nog niet.

groet

René

mi2

 

mi3

 

mi4

 

mi6

 

mi5

 

mi7

 

mi8

 

mi9

 

mi10

 

mi11

 

mi22

 

mi13

 

mi14

 

mi15

 

mi17

 

mi18

 

mi19

 

mi20

 

mi21

 


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , . Bookmark de permalink.

Één reactie op AUGUSTUS-MIST

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *