TENTOONSTELLING AMSTELKERK

 

te1

Gisteren met twee voormalige Volkskrantbloggers, Hanneke van Hanoi en Grutte Pier heetten ze toen, afgesproken om samen te lunchen en daarna mijn tentoonstelling te bekijken. Was erg gezellig.

Toevallig kwam Edith, de vrouw van de overleden Simon Vinkenoog, binnen toen we er waren. Ik vroeg haar of ze wilde poseren voor de foto die ik van hen beiden maakte en die op de tentoonstelling hangt, en dat deed ze met verve.

Het loopt niet bepaald storm heb ik de indruk maar er zijn toch al aardig wat (ook: facebook-)vrienden komen kijken tot nu toe.

Het hangt er nog 4 weken..

groet

rené

PS: en dit schreef ik bij het bericht dat ik ook een dag later op dit blog heb gepost:

Ik kwam nog een bekende tegen waarmee ik later nog even gezellig op mijn balkonnetje heb koffie gedronken. Hij was naar mijn tentoonstelling gaan kijken maar de kerk was dicht dus niks gezien: hij wist niet dat je moest AANBELLEN!!! (toe ik er een keer was heb ik drie mensen teruggeroepen die ik heb zien staan kijken en die rechtsomkeer maakten). Dat is een van de vele nadelen van het exposeren in de Amstelkerk: de deur mag niet open blijven staan en dat je aan moet bellen staat heel slecht aangegeven, n.l. heel klein. Toen ik daar een keer een opmerking over maakte zeiden ze dat ze daar al jaren mee bezig waren. Kortom: het is beleid, en zo langzamerhand snap ik dat beleid: ze willen niet teveel mensen op de tentoonstellingen want er zijn kantoren en er wordt gewerkt, veelal met de deur open, dus veel mensen zou teveel storen. Dat besef je pas achteraf natuurlijk als exposant. Je bent gewoon een behangetje dat nog wat geld oplevert ook.

 

te2

 

te3

 

te4

Mensen vinden eigenlijk alle foto’s mooi. De enige kritiek die ik steeds te horen krijg is dat de begeleidende teksten soms zo laag hangen dat je door je knieën moet. Dan moet ik steeds denken aan een liedje van Margreet Dolman waar een terugkerende regel van luidt: ….toe, buk nog eens een keer…

te5

 

te6

 

te7

 


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography. Bookmark de permalink.

2 reacties op TENTOONSTELLING AMSTELKERK

  1. Frieda Beukenkamp schreef:

    Prachtig portrait, jammer dat ik zo ver woon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *