KENNEMERDUINEN-STRAND

 

zz1

Gisterenmiddag om een uur of één kreeg ik weer de behoefte om in de verte te kunnen kijken. Nou kun je natuurlijk gewoon naar boven kijken, dan kijk je miljarden kilometers ver weg, maar ik vond de zee genoeg dus ik toog naar Zandvoort.

Maar in Overveen dacht ik: ik ga door de Kennemerduinen naar het strand, dus daar uitgestapt. Ik had mijn camera meegenomen ondanks het feit dat ik foto’s momenteel wel een beetje zat ben, maar voor de zekerheid….ik ken mezelf.

Ik kwam met 487 foto’s thuis. En ook nog erge spijt dat ik mijn goede telelens niet mee had genomen, want ik heb ontzettend veel leuke kleine vogeltjes gezien. Die moest ik nu op slinkse wijze benaderen, snel achter bosjes dichterbij rennen en ze dan van iets dichterbij “betrappen”. En dan nog lang zo scherp niet als wanneer ik ze met mijn goede lens van veel verder weg had genomen.

Op het strand begon de zon na een tijdje te schijnen zodat ik nog meer dan een uur in de zon heb gelopen. Ook in je eentje kun je gelukkig zijn.

Groet

René

zz2

 

zz3

Kneu, hoorde ik van iemand van de facebookgroep vogelaars:

zz4

 

zz5

 

zz6

 

zz7

 

zz8

 

zz9

Een vingerkootje groot:

zz10

Als je goed kijkt zie je mijn silhouet in zijn glanskop:

zz11

Vogelmeer:

zz12

 

zz13

 

zz14

 

zz15

 

zz16

 

zz18

 

zz19

 

zz20

 

zz22

 

zz23

 

zz24

 

zz25

 

zz26

 

zz27

 

zz28

 

zz29

 

zz30

 

zz31

 

zz32

 

zz33

 

zz34

 

zz35

 

zz36

 

Dit bericht is geplaatst in photography. Bookmark de permalink.

Één reactie op KENNEMERDUINEN-STRAND

  1. Trix schreef:

    Ook Nederland is toch weer allemachtig prachtig!!
    Geniet iedere keer weer van je fotografisch oog voor details.
    Dankjewel en hartelijke groet ;D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *