FOTO’S UIT MIJN RAAM VAN JULI 1

 

xz1

Opeens besefte ik dat ik het weliswaar niet kan laten om dingen die ik zie op straat, en me dus opvallen, te fotograferen maar dat ik al een tijdje weinig neerzet hier. Op bepaalde thema’s na dan zoals de acrobaten en Rembrandt.

En dat terwijl ik als commentaar op mijn huidige tentoonstelling in de Amstelkerk vaak te horen krijg dat de foto’s uit mijn raam genomen misschien wel het interessantst zijn.

Dus nu ik wat tijd heb ben ik die van juli maar eens bij elkaar gaan harken, en hier is de eerste lading. Hier en daar stevig bewerkt, daar had ik zin in, maar nooit qua vorm, alleen qua kleur en helderheid enzo. Het weghalen van ongewenste onderdelen van een foto doe ik al jaren niet meer, al vanaf het ontslag van een fotograaf van de Volkskrant die een hertje had bijgeplaatst op een foto omdat dat een mooier beeld gaf. Daarvoor had hij een van de hertjes die al op de foto stonden gekopieerd, en dat mocht kennelijk niet.

Groetjes

René

xz2

 

xz3

 

xz4

 

xz5

Zijn gezicht heb ik opgelicht, hoewel ik dat dus geen oplichterij vind, vooral ook omdat ik het er bij zeg:

xz6

 

xz7

 

xz8

Weer een van die fijne vrijgezellen-parties:

xz9

 

xz10

 

xz11

 

xz12

Nog een  vrijgezellenparty:

xz13

Dezelfde:

xz14

 

xz15

 

xz16

 

xz18

 

xz17

 

 

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *