ARTIS REVISITED

 

art1Elke keer als ik in ARTIS ben kijk ik wel met andere ogen, of zoiets. Of noem het een andere invalshoek. Of zie ik gewoon andere beesten omdat ze er daarvoor domweg ook niet wáren. Zoals de jonge sneeuw-uiltjes die ik vorige week dinsdag zag.

En het “eitje” van de hondshaai dat in een soort zakje achter haar aan bungelde en gewoon ergens achtergelaten wordt omdat het dan vanzelf een haaitje wordt. Ze hadden zo’n zelfde zakje in het aquarium op ooghoogte neergehangen en je kon al een piepklein haaitje ontwaren, zie foto.

En dat gele kikkertje was er volgens mij ook nog niet de laatste keer dat ik er was.

Maar de bekende dieren blijven ook steeds mijn aandacht trekken, zoals je ook uit de foto’s kunt zien.

Groet

René

art2

 

art3

 

art4

Hé buurman, krab even onder mijn kin, ik kan er niet bij:

art5

 

art6

Ik kan de neiging bijna niet onderdrukken om hier een paar mensenbenen in te monteren:

art7

 

art8

Duidelijk het zakje met het eitje zichtbaar:

art9

Vaag kun je een piepklein haaitje zien:

art9b

 

art10

Jong sneeuw-uiltje:

art11

 

art12

 

 

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *