MIJN TENTOONSTELLING IS KLAAR

 

schaduw1

Afgelopen woensdag heb ik de laatste 16 foto’s weggebracht om ze te laten afdrukken. Het is het hart van de tentoonstelling en ik ben weken bezig geweest om ze uit te zoeken, en NOG weet ik niet of ik de juiste keuzes heb gemaakt. Tot de avond tevoren heb ik nog veranderingen aangebracht. Maar op een gegeven ogenblik dacht ik: nu moeten ze weg, ik kan nog weken bezig blijven maar dan zal ik nog weken blijven veranderen en nog steeds niet weten of ik de goede keuzes heb gemaakt.

Het wordt een overzichtstentoonstelling en dat is bijna ondoenlijk om daar een lijn in te krijgen, hoewel ik wel een paar thema’s heb en die zo goed mogelijk voor het voetlicht heb proberen te brengen. Maar ja, je wil ook de beste foto’s laten zien, en de logica van de tentoonstelling stond daar soms op gespannen voet mee. Over het algemeen heb ik dan toch voor kwaliteit boven informatieve logica gekozen, maar ook weer niet consequent. Ik mag wel zeggen dat ik veel over mezelf heb geleerd tijdens het uitzoeken.

Enfin, nu kan ik niks meer veranderen, volgende week zijn ze klaar en nu hoef ik alleen nog omschrijvingen te maken onder de foto’s, wat ook nog een werk is, en een velletje met info voor de bezoekers, hoewel ik prachtige infoborden heb, al zeg ik het zelf.

Dit is een greep uit de foto’s die zijn afgevallen, en bij de eerste krijg ik meteen spijt: over je eigen schaduw heen springen, heet hij.

Op de website van Stadsherstel, waar de Amstelkerk onder valt, staat de tentoonstelling al aangekondigd ( van 4 juli tm 11 augustus), zie HIER.

Groet

rené

schaduw2

 

schaduw3

 

schaduw4

 

schaduw5

 

schaduw6

 

schaduw7

 


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , . Bookmark de permalink.

5 reacties op MIJN TENTOONSTELLING IS KLAAR

 1. Annette Lemaire schreef:

  Hartstikke tof René!!!

 2. blewbird schreef:

  Als ik in de buurt ben, kom ik kijken!

 3. robert schreef:

  Bijzonder weer René. Gefeliciteerd. Mag t Parool ook langskomen?
  groetjes, Robert.

 4. bert schreef:

  alvast veel succes en aandacht gewenst met de tentoonstelling !
  en ja, die eerste foto – ik zou ook twijfelen … het is ook moeilijk om te kiezen uit zo veel materiaal – had ik ook met het samenstellen van mijn bundel (achteraf bekeken zou ik nog dingen anders hebben gedaan …)
  maar wel boeiend om doen natuurlijk …

 5. Hello, i think that i noticed you visited my website so
  i got here to go back the favor?.I’m trying to to find things
  to improve my web site!I guess its adequate to make
  use of a few of your ideas!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *