KOUDER DAN KERST

 

p1

En dan te bedenken dat je vorige week zondag in je nakie in het Twiske kon liggen zonnen. Het had wel als voordeel dat ik de hele dag aan mijn tentoonstelling kon werken want ik had absoluut geen zin om iets te gaan ondernemen.

En tijdens de pauzes naar buiten kijken en fotograferen natuurlijk, ook leuk.

Ik heb nu 33 foto’s van mijn tentoonstelling helemaal klaar, leuk ophangsysteem bedacht en gemaakt waarmee ik foto’s onder elkaar kan hangen en 12 foto’s ingelijst gisteren.

Ik begin er nu enthousiast voor te worden. De grote foto’s zijn nu aan de beurt, die hoef ik alleen maar uit te zoeken en te laten afdrukken op dibond met profieltje, dus dat is weinig werk voor mij, en leuk om te doen. Moet nog wel teksten maken bij de foto’s en nog veel meer dingen doen, maar een stevige basis is gelegd.

groet

rené

p3

 

p4

 

p5

 

p6

 

p7

 

p8

 

p9

 

p11

 

p12

 

p13

 

p14

 

p15

 

p16

 

p17

 

p18

 

p19

 

p20

 

p21

 

p22

 

p23

 


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , , . Bookmark de permalink.

2 reacties op KOUDER DAN KERST

  1. Joke Pallada schreef:

    Je woont toch wel op een geweldige plek. Wat een prachtige foto’s weer. (kan ik wel onder ieder fotoblog zetten ;-), maar dat wordt zo saai. Ik kom graag naar je tentoonstelling als het zo ver is.

    • renelouman schreef:

      Je bent welkom, alleen denk ik dat je de meeste foto’s wel kent van hier. Maar het is hopelijk toch anders als je ze in het echt afgedrukt ziet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *