KOREN OP DE APRIL-FEESTEN NIEUWMARKT

 

ap1

Het traditionele kroeg-koren-festival op de jaarlijkse aprilfeesten  op de Nieuwmarkt vond gisteren plaats. Het was de laatste keer dat Geert van Tijn, de oorspronkelijke initiatiefnemer en elk jaar de spreekstalmeester, hierbij zijn opwachting maakte. Hoewel ik dat eerlijk gezegd vorig jaar ook al gehoord dacht te hebben, maar misschien werd toen aangekondigd dat DIT jaar het laatste jaar voor hem zou zijn.

Enfin, ben niet lang gebleven want had net een fotosessie achter de rug en was moe, en bovendien was het geluid slecht, veel te zacht in elk geval. Zodoende heb ik wel het Zeedijkkoor gemist dat ik altijd erg leuk vind, wel een meezingende “priester” daarvan (als ik het bij het juiste eind heb) gefotografeerd vóór hun optreden.

Ik zag geen mensen die ik kende maar raakte wel een tijdje met een fotograaf in gesprek die locaties fotografeert, en daarvan leeft, wat ik altijd erg knap vind als mensen dat voor elkaar krijgen. Hoewel ik moet zeggen dat een vast (andere) baantje en voor de rest alle vrijheid mij altijd zeer is bevallen: dan fotografeer je enkel en alleen voor de lol en nooit als je er eigenlijk geen zin in hebt maar toch moet omdat er nou eenmaal van gegeten moet worden.

Groet

René

ap2

 

ap3

Geert van Tijn, de laatste keer dus……:

ap4

Mislukte foto’s zijn in zwart-wit vaak heel mooi:

ap5

 

ap6

 

ap7

Zeedijkkoor….:

ap8

 

ap9

 


Dit bericht is geplaatst in photography met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *