DOL OP VLIEGEN

 

v1

Mijn leraar Nederlands zei op de diploma-uitreiking van de middelbare school: nou zie ik pas dat je blauwe ogen hebt. Ik zat n.l. vroeger al altijd naar buiten te kijken. In treinen en vliegtuigen heb ik hetzelfde: ik wil altijd aan het raam zitten, en mijn medereizigers zijn altijd zo aardig dat ze me de raamplaats gunnen. Een enkele keer reis ik met iemand die hetzelfde heeft, en dan zitten we achter elkaar in het vliegtuig.

Vliegen is erg leuk als je aan het raam zit, vliegen is verschrikkelijk als je aan het gangpad zit. En vliegvelden zijn ALTIJD interessant.

En ja, onderdeel van het kijken is wel het fotograferen, hoewel ik ook blijf kijken als er niks te zien is. De weidsheid vind ik geweldig.

De reis naar en van Gran Canaria ging grotendeels over een aaneengesloten wolkendek, maar Nederland, Gran Canaria en een stukje Spanje waren tamelijk onbewolkt en daar kan ik dus wat foto’s van laten zien. Beetje korrelig maar wel leuk, althans het fotograferen was heel uitdagend. Met betere apparatuur was het wat scherper geweest, maar voor internet is het heel acceptabel vind ik.

groet

rené

SCHIPHOL:

v2

idem:

v3

GEEN IDEE WAT HET IS, VLAK NA HET OPSTIJGEN:

v4

DE NEDERLANDSE KUST:

v6

SPIEGELINGEN!!!:

v8

ERGENS IN FRANKRIJK, NOORD-SPANJE OF PORTUGAL:

v11

HELAAS ZAT IK LINKS EN WEES DE PILOOT OP DE VULKAAN VAN TENERIFE RECHTS DIE OOK IN DIT PRACHTIGE LICHT TE BEWONDEREN WAS. MAAR DIT IS VLAK DAARNA, GRAN CANARIA, VANAF HET LINKERRAAMPJE TUSSEN DE MENSEN DOOR DOOR HET RECHTERRAAMPJE:

v13

GRAN CANARIA:

v14

idem:

v15

OP HET EILAND HEB JE ENORME KASSEN VAN EEN SOORT GAASDOEK:

v16

LAS PALMAS AIRPORT:

v17

idem:

v18

DE TERUGWEG, GRAN CANARIA:

v20

Idem:

v21b

Idem:

v22

Idem:

v23

Idem:

v24

ERGENS IN MIDDEN-SPANJE:

v25

OOK SPANJE:

v26

NOG STEEDS SPANJE, HIERNA WAS ER TOT NEDERLAND NIKS MEER TE ZIEN:

v28

DE GREVELINGENDAM:

v29

idem:

v30

BOTLEKGEBIED:

v31

Idem:

v32

Idem:

v33

Idem:

v34

SCHEVENINGEN, HIERNA GEEN LEUKE FOTO’S MEER GEMAAKT:

v35

 

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags . Bookmark de permalink.

2 reacties op DOL OP VLIEGEN

  1. renelouman schreef:

    Dankje, was wel veel bewerking nodig om ze zo te krijgen trouwens. Soms hoef je bijna niks te doen maar dat was nu niet het geval.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *