DE TUIN TREKT

 

ti1

Steeds vaker weet ik de weg naar mijn tuin te vinden, gisteren ook.

Daar zijn de foto’s van, van gisteren bedoel ik.

Ik krijg vaak uitgebloeide narcissen en hyacinten van mijn buurvrouw, en de hyacint op foto 2 heeft het dus weer opnieuw gepresteerd nadat ik het bolletje vorig jaar in de grond gestopt heb. En hij was de enige niet. Jammer is wel dat de slakken ze zoals gebruikelijk lekker vinden en de helft van de bloemen al hebben opgegeten.

De wilde hyacinten zijn nog lang zo ver niet, mijn tuin staat er al wel vol mee maar alleen nog maar het groen ervan. Gelukkig lusten de slakken die juist niet, dus dat is altijd een feestelijke blauwe zee als ze tegelijk in bloei staan.

Het is allemaal niet spectaculair, hoewel ik verrast was dat ik een dagpauwoog zag, en kon fotograferen, en nog nooit een tjiftjaf in mijn tuin zag. Als het er een is tenminste.

Groet

René

ti2

 

ti4

TJIFTJAF (?):

ti3

 

ti5

TJIFTJAF (?):

ti6

 


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *