NOG MEER SPIEGELINGEN

 

mol1

Ik maak momenteel relatief gezien weinig foto’s omdat ik veel thuis zit, dus ALS ik foto’s maak is het uit mijn raam of wanneer ik even een frisse neus haal.

Dus op het gevaar af dat het saai wordt: wederom spiegelingen, van vlakbij, n.l. de Geldersekade. Ik zie achteraf dat dit blog wel erg veel lijkt op het vorige van het Singel. Het zij zo.

Ben toch redelijk druk met uitzoeken van kandidaten voor mijn tentoonstelling. Ik dacht dat ik een leuke rode draad te pakken had maar dat blijkt in de praktijk tegen te vallen. De enige beperking is dat ze wat met Amsterdam te maken moeten hebben. Maar ja, dat is de grote meerderheid van mijn foto’s. Misschien dat ik gewoon de allermooste neem, en het idee van samenhang maar verlaat, op het gevaar af dat het een rommeltje wordt. Ben blij dat ik er toch redelijk vroeg mee begonnen ben, hoewel: time flies.

Groet

René

mol2

 

mol3

 

mol4

 

mol5

 

mol6

 


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Één reactie op NOG MEER SPIEGELINGEN

  1. Joke schreef:

    Wat een goed idee die omgekeerde spiegelingen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *