WINTER

 

ij1

Gisteren van plan om een rondje Durgerdam-Ransdorp te doen, maar ik strandde al aan het eind van de Schellingwouderbrug: ik had n.l. zo vaak stil gestaan om te fotograferen dat ik al door en door koud was. Dus meteen naar de overkant en weer teruggefietst.

Maar ja, toen kwam ik dus opnieuw langs dat meertje waar ze aan het schaatsen waren en stond de zon nét te hoog om in één shot zowel de schaatsers als de zon als de brug te nemen met mijn daarvoor té sterke telelens.  Dus heb ik daar minstens 20 minuten gestaan totdat de zon zodanig gezakt was dat alles binnen mijn tele-bereik was gekomen.

En hoewel dat de moeite van het wachten waard was geweest, vond ik, had ik het toen wel ECHT koud. Vannacht voor het eerst sinds een dag of tien weer erg moeten hoesten.

Enfin, je bent fotogek of niet.

Groet

René

ij2

 

ij4

 

ij7

 

ij9a

 

ij10

 

ij11

 

ij12

 

ij15

 

ij13

 

ij16

 

ij17

 

ij18

Dodaars:

ij19

Kuifeend:

ij20

 

ij22

 

ij23

 

ij24

 

ij25

 

ij25b

 

ij26

 

ij27

 

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , . Bookmark de permalink.

3 reacties op WINTER

  1. els erinkveld schreef:

    Ben blij dat jij fotogek bent …!
    Leuke foto: de 3 jongentjes achter elkaar.

  2. Trix schreef:

    Wat een prachtige serie weer !!
    Dankjewel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *