EVEN SLIKKEN

 

fopto1

Omdat ik met het uitzoeken van foto’s voor mijn tentoonstelling in juli in de AMSTELKERK begonnen ben kwam ik op het idee al mijn fopto’s eens te bekijken maar vooral: de originele spiegelingen van een aantal ervan te zoeken. Ik had een HELE grote map ooit gemaakt met ALLE fopto’s en de originelen waar ze van afgeleid zijn.

Nou die map is dus weg.

Niet op mijn twee externe harde schijven en niet op mijn computer en niet op mijn oude computer. Gelukkig heb ik wel alle fopto’s die ik op internet heb gezet, voornamelijk op mijn blog, nog wel en ook in de originele grootte, maar NIET de originele spiegelingen waar ze dus van afgeleid zijn.

Dat was dus wel even slikken vandaag.

Er zijn ergere dingen.

Ik had nog een mapje met een fopto die ik nog wilde plaatsen ooit, dus dat doe ik  nu maar. En daarbij zat nog de originele spiegeling.

Misschien moet ik bij goed spiegelingenweer nog eens fopto’s gaan maken, want ik vond het altijd erg leuk om te doen. Hier het procedé van het maken van zo’n fopto. Deze is van CZAR op de Keizersgracht 676.

groet

rené

 

fopto2

 

fopto3

 

fopto5

 

fopto6

 


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , . Bookmark de permalink.

Één reactie op EVEN SLIKKEN

  1. Ja dat is mij ook een keer overkomen. Op de pc was mijn map weg. Alles, foto’s documenten etc. Toevallig had ik net die week mijn foto back-up op mijn externe schijf bijgewerkt, dus die was niet kwijt. De rest wel. Hoe dat kon? Niemand die het weet. Zo blij dat ik een back-up had. Nu heb ik er meer dan een want externe harde schijven kunnen vast ook kapot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *