WERELD-DIERENDAG: AAPJE IN ARTIS

 

aap1

Vandaag vond ik het een goed idee om ter gelegenheid van wereld-dierendag naar Artis te gaan en te proberen om de mooiste dieren-foto’s te maken die ik daar ooit heb gemaakt.

Maar ja, ik was gewoon niet weg te slaan bij de apenrots aan het begin van Artis zodat er relatief weinig tijd over bleef om mijn voornemen uit te voeren. Heb uiteindelijk nog wel een paar leuke fotoś gemaakt van vissen en vogels, maar om nou te zeggen dat het de mooiste OOIT zijn, nou nee.

Maar het zijn wel mijn leukste apenfoto’s ooit, dat dan weer wel.

Groet

René

aap2

 

aap3

 

aap4

 

aap5

 

aap6

 

aap7

 

aap8

 

aap9

 

aap10

 

aap11

 

aap12

 

aap13

 

aap14

 

aap15

 

aap16

 

aap17

 

aap18

 

aap19

 


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

4 reacties op WERELD-DIERENDAG: AAPJE IN ARTIS

 1. Jos schreef:

  De vreugde en de dierenliefde spat aan alle kanten van deze foto’s af….je hebt jezelf écht overtroffen René. Als ik in de directie van Artis zou zitten, zou ik het wel weten….ik zou je tot hoffotograaf benoemen!

 2. Ronald schreef:

  Ontwapenend mooi ☺️
  Sluit mij aan bij mijn voorganger.

 3. robert schreef:

  En, Rene, behalve Hoffotograaf van Artis zou je tot ook Hoffotograaf van het Steigerbouwers Gilde moeten worden benoemd!

 4. renelouman schreef:

  Dankjke wel, maar ze hebben al permanent in Artis een fotograaf rondlopen die PRACHTIGE foto’s maakt hoor. Maar waardeer het dat je ze zo leuk vind. had ik je al bedankt voor de tip van die klokken? Was daar erg blij mee!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *