TOEVAL??

 

zkk1

Toen ik na een korte fietstocht naar Durgerdam om ongeveer 14.00 u. door de Jodenbreestraat reed wist ik niet hoe gauw ik naar mijn galerij moest rennen: ik zag dat ze weer bezig waren op de Zuiderkerk terwijl een werker ook nog iets roods aan had en de lucht fel-blauw was.

Na enige tijd fotograferen kwamen er twee mannen de trap op: loodgieters die een lekkage in de hal van ons flatgebouw moesten repareren. Ze zagen wat ik aan het fotograferen was en waren erg geïnteresseerd in de Zuiderkerk. En wat vertelde een van hen: ik heb net de Zuiderkerk op mijn arm laten tatoeëren. Hij is nog niet af, moet nog ingekleurd worden. Die stond dus a.h.w. ook in de steigers!!! Ik vroeg meteen of ik hem mocht fotograferen, en dat mocht. Vergeten te vragen hoe hij heet.

Zoals ik zelf had kunnen zien zei Piet Capello op facebook dat het de Westertoren is, maar toch…………….

En het tweede voorval: ik belde Minni op, een vriendin waar ik vroeger vaak mee ging eten maar nu al maanden niet, om te vragen of ze zin had om vandaag ergens te gaan eten want ik moest sterk aan haar denken: die bleek dus net in het ziekenhuis beland met een gebroken hand!!

Toeval.

groet

rené

zkk2

 

zkk3

 

zkk4

 

zkk5

 

zkk6

 

zkk7

 

zkk9

 

zkk10

 

zkk11

 


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , . Bookmark de permalink.

2 reacties op TOEVAL??

  1. Antoinette schreef:

    Totally fabulous pictures again! I am usually not crazy about tatoes, but this one is incredible!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *