KONA RAINBOW

 

kona

Als je wilt heb je in de stad vaak de meest vreemde ontmoetingen. Deze man b.v. zag ik in de straat, en omdat hij die kraai bij zich had was het makkelijk om met hem in contact te komen.

Het is een Duitse meneer die zich Kona Rainbow noemt, maar Dieter Panus heet, en hier is neergestreken omdat hij in Duitsland een beetje wordt achtervolgd door de politie vanwege zijn kraaien. Hij had er drie en die werden hem afgepakt, wat in alle kranten wereldwijd heeft gestaan, zoals hij me vertelde. Hij liet me een kranten-artikel zien waar dat in stond. Een vrouw had geklaagd dat het dierenmishandeling was.

Ik vroeg hoe hij aan die kraaien kwam, met name aan deze die hij weer had, en hij zei dat ze gewoon op hem afkwamen. Wat ik wel erg bizonder vond maar waarbij ik me nauwelijks iets voor kan stellen. De kraai zat trouwens wel aan een touwtje.

Tussen neus en lippen vertelde hij me dat hij drie keer getrouwd was geweest en kinderen had, en dat zijn moeder was vermoord in een verzorgingshuis, want ze ging dood een half jaar nadat zij daar heen gebracht was. Maar dat hoorde hij pas vier jaar later. Gelukkig had zij nog een tweelingzus, dus hij had toch nog een soort moeder. Maar die is ondertussen ook dood, ze waren van 1923.

Hij maakt kunst en dat zag er goed uit. Hij had er fotokopieën van bij zich die hij voor één euro verkocht, en dat heb ik natuurlijk gedaan, zie foto.

groet

rené

kona2

 

kona3

 

kona4

 


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *