DE REIS VAN DE HAAN

 

haa1

Nou DAT was nog eens geluk hebben!!!!!

Ik dacht dat ze klaar waren: iemand had gezegd dat ze tot de ui zouden gaan, dus toen ze daar gisteren aangekomen waren dacht ik dat het daarbij zou blijven. Vandaag dacht ik op een gegeven ogenblik: ik ga toch nog maar even kijken. En wist vervolgens niet hoe snel ik mijn camera moest pakken. In eerste instantie omdat het steiger-bouwen nog door bleek te gaan en niet wetend wat er daarna zou gebeuren: HET WEGHALEN VAN DE HAAN!!!!!!!!!!

Misschien iets teveel foto’s, maar ik kon er niet genoeg van krijgen.

Groet

René

haa2

 

haa3

 

haa4

 

haa5

 

haa6

 

haa7

Selfie met haan:

haa8

Eerst een paar etages naar beneden tot het hoogste punt van de bouwlift:

haa9

 

haa10

 

haa11

 

haa12

 

haa13

 

haa14

De reis naar beneden: de haan zit in de lift maar is niet meer te zien:

haa15

 


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , , . Bookmark de permalink.

2 reacties op DE REIS VAN DE HAAN

  1. Marianne Jeuken schreef:

    Ik ben heel erg getroffen door deze rapportage van de gouden haan.

    Marianne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *