DE SHAKESPEARE CLUB

 

sh1

Zaterdagmiddag mocht ik aanschuiven bij drie heren en drie dames die zich bevonden op het dansfeest voor oudere gays op de binnenplaats van het Amsterdams Historisch Museum. Die dansfeesten worden eens in de maand gehouden, op zondag tussen 15.00 u. en 17.00 u. , maar nu dus paste dat beter op zaterdag in de programmering van de Europride, als ik het goed begrijp.

Twee keer heb ik die dansfeesten gemist en ik hoorde van één van degenen die nu ook aanwezig was dat de sfeer altijd erg goed is. Dus ik was blij dat ik dat nu zelf kon constateren: inderdaad, hardstikke gezellig. Ik had verwacht dat ik veel ouderen zou kennen, dat viel wat tegen, uiteindelijk bij elkaar opgeteld 6, buiten het “eigen” gezelschap. Wel een gek idee dat ik nu ook bij die categorie hoor met mijn 66,5.

Op foto 1 wordt Rietje, met wie ik een aantal keren heb gedanst, geïnterviewd door AT5.

groet

rené

Een deel van het gezelschap:

sh2

Irene Hemelaar zingt een oudere dame toe die op latere leeftijd uit de kast is gekomen:

sh3

En het publiek luistert daarbij aandachtig toe:

sh4

De mevrouw en de meneer waren toevalllige voorbijgangers die niet wisten wat ze zagen maar erg positief verrast keken:

sh5

 

sh6

Antoon wist er niks van maar was in het Historisch Museum en hoorde muziek. Woensdag nog o.a. met hem gegeten en daarna naar de films op de Nieuwmarkt geweest:

sh7

Dame dame dame heer, alles was mogelijk:

sh8

 

sh9

 

sh10

 


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *