NOORD-ZUIDLIJN: STATION ROKIN

 

rok1b

Zo, betere foto’s dan in het C.S. omdat ik toch meer door kreeg hoe ik moest fotograferen: hogere ISO waarde, en lagere sluitertijd maar beter opletten op beweging.

Onderweg naar station Rokin werd ik begroet door iemand van de tuin met zijn gezin: ze zijn op het perron liedjes aan het zingen en mijn dochter heeft ter plekke een liedje voor ze gemaakt. Ik zei dat ik dacht dat hij me voor de gek hield maar hij zei: nee hoor, vraag maar naar het liedje van Amalia. Toen ik ze zag heb ik dat gedaan en inderdaad: ze hadden de naam van zijn dochter zelfs op een papiertje staan. Ik heb gevraagd of ze het wilden spelen en dat deden ze, ik heb het opgenomen en zet het op facebook.

groet

rené

rok2

Bij de volgende foto dacht ik na het lezen van de tekst: HAD HET MAAR GEDAAN. Er staat: van de 120 miljoen kilo staal dat we hebben gebruikt voor de Noord/Zuidlijn hadden we ook 16 Eiffeltorens kunnen bouwen:

rok3

 

rok4

Foto van de computeranimatie van de flat voor auto’s zoals die er uit komt te zien:

rok5

 

rok6

De muzikanten met het liedje van Amalia:

rok7

 

rok8

 

rok9

 

rok10

Er waren veel begeleiders die iedereen heel vriendelijk te woord stonden:

rok11

Nog even doorwerken jongens:

rok12

 

rok13

 

rok14

 

rok15

 

rok16

 

rok17

 

rok18

 


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , , . Bookmark de permalink.

2 reacties op NOORD-ZUIDLIJN: STATION ROKIN

  1. Frank-102 schreef:

    Hoi René, ze zongen ook over een tunnel: https://m.youtube.com/watch?v=EAO2c4D-jxE.
    Vriendelijke groet,
    Frank

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *