SCHEVENINGEN GISTEREN

 

haag16

Na het FOTOMUSEUM in den Haag zijn we met de bus naar het Noorderstrand van Scheveningen gegaan en teruggelopen over het strand en onder de pier naar het haventje van Scheveningen.

IJskoude wind, maar toch leuk.

Wat kan je jezelf toch op eenvoudige wijze met leuke dagen verwennen. Je hoeft maar de trein te nemen naar een andere stad, een museumpje te pikken, door de stad lopen te fotograferen, kopje koffie te drinken en je door de trein weer terug te laten rijden. Het klinkt saai maar is gewoon geweldig leuk.

Het gezelschap waarin je verkeert helpt natuurlijk ook mee. Al moet ik zeggen dat ik me ook in mijn eentje in de stad amuseer, dat doe ik dan meestal wel in mijn eigen stad, maar dat hoeft in principe niet.

Foto 1, 2 3 en 4 bij aankomst aan de boulevard.

groet

rené

haag16b

 

haag18b

 

haag17

 

haag19

 

haag20

 

haag21

 

haag22

 

haag23

 

haag23b

 

haag24

 

haag25

 

haag26

 

haag27

 

haag28

 

haag29

 

haag30

 

haag31

 

haag32

 

haag33

 

haag34

 

haag38

 

haag35

 

haag36

 

haag37

 


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags . Bookmark de permalink.

3 reacties op SCHEVENINGEN GISTEREN

 1. blewbird schreef:

  Prachtig en zoals ik het ken. Dat rode schip ligt er al jaren. Het was een fijne dag, maar ik had binnendingen.

 2. simon korving schreef:

  leuk mijn geboortedorp te zien
  mijn vader en vele voorouders waren Zeevissers
  moeder liep in klederdracht
  – van die tijd is weinig over –

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *