ICH BRAUCH LATERNEN-WECHSEL…..

 

lant2b

Voor de ingang van de theaterschool stond hij. Ik vond de combi met de moderne uitstraling van de school wel kunnen moet ik zeggen. En vanuit een andere hoek leverde die lantaarn tezamen met het sluiswachtershuisje een prachtig Anton Pieck-achtige plaatje op.

Maar iemand heeft beslist dat hij weg moest en er een moderne TL-achtige verlichting moest komen. Ik vraag me echt af waarom die kosten gemaakt en die moeite gedaan werden. Misschien om meer licht te krijgen ‘s-avonds en ‘s-nachts zodat de junks zich minder op hun gemak voelen en misschien een andere locatie gaan kiezen?

Qua fotografie-uit-mijn-raam zou het wel eens goed uit kunnen pakken: meer licht en vanaf een hoger punt, want de nieuwe lantaarn is hoger. En het rustieke van die oude had ik daar toch niet zo nodig.

Dus al met al gematigd positief.

Maar ik blijf het raar vinden, dat het gebeurt, dat dan weer wel.

groet

rené

lant1

 

lant3

 

lant2

Het levert nu al leuke plaatjes op:

lant4

 


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *