NIEUWE TENTOONSTELLING

 

 

Eindelijk weer eens een tentoonstelling, nu van FOPTO’S.

Vanaf 21 december (hoewel op die morgen gesloten zoals elke maandag) te zien in boekhandel PANTHEON in de St. Anthoniesbreestraat 132-134. Het hangt er tot eind januari op zijn minst, de zaak is de hele week open behalve op zondagochtenden en maandagochtenden.

Er is ook een hoekje met oud werk, voornamelijk uit-mijn-raam-foto’s, plassen-foto’s, Nepal-foto’s en Flesseman-foto’s, dat is tenminste het plan, ik moet nog het een en ander uitzoeken. Maar die oude foto’s zijn voorbeelden van de thema’s die ik vaak hanteer.

Echt geheel toevallig bestaat mijn weblog op 21 december precies tien jaar. Vond het wel frappant toen dat per ongeluk zo uit kwam. Later bleek dat het toch een week eerder kon, maar toen heb ik tegen de boekhandelaar gezegd dat ik het een té mooie datum vond om nog te veranderen.

Ik heb geen flauw benul of hier nog mensen komen kijken buiten de facebookvrienden en de facebook-groep I Love Nieuwmarktbuurt: daar weet ik het van want die reageren altijd op facebook op dit blog. Hier kan überhaupt niet gereageerd worden, al een behoorlijke tijd, ik heb iemand gevraagd daarnaar te kijken maar dat is kennelijk nog niet gelukt. En de teller die er ooit op zat is ook weg, dus daar kan ik het ook niet aan zien. Daarom nodig ik voor de zekerheid maar geen mensen uit op dit blog voor de opening op 20 december, behalve dan die via facebook al een uitnodiging hebben en/of via mijn mail. Hoop sowieso dat het niet echt uit de hand loopt want die I Love Nieuwmarktbuurt-groep bestaat uit 1860 personen!!

Maar ik ga er van uit dat degenen die het willen zien niet allemaal op de opening komen. Die FOPTO’s hadden sowieso geen grote respons, dus ik vermoed dat de belangstelling wel mee gaat vallen, in ieder geval dat het niet uit de hand loopt. Ik heb ook het idee dat ik ze zelf het mooist vind, maar dat vond ik tevens prettig toen ik me dat realiseerde: ik doe het los van elke andere overweging, gewoon omdat ik het leuk vind en het zo op mijn pad kwam.

De Fopto hierboven hangt er niet, dit is een geheel nieuwe die ik deze week maakte.

groet

rené


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *