HERFST IN HET AMSTERDAMSE BOS

 

Vandaag door het Amsterdamse bos gereden.

Ik was er op attent gemaakt dat het er zo mooi was, en dat was het.

Jammer dat de zon niet scheen, maar de foto’s zijn toch redelijk gelukt.

Voor het eerst mijn tussencamera gebruikt: tussen mijn zware Nikon en mijn vederlichte compactje van Sony: een halfframe spiegelreflex met 18-200 telelens van Canon. Ik had bij een van de lange wandelingen die ik de laatste tijd maak zoveel ongemak van die zware camera dat ik deze dus gekocht heb, vooral voor wandelingen dus. Net iets beter dan mijn compactje.

groet

rené

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op de bosbaan werden wedstrijden gehouden:

 

 


Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , , . Bookmark de permalink.

3 reacties op HERFST IN HET AMSTERDAMSE BOS

  1. Antoinette schreef:

    You can almost hear the silence. Peaceful and full of beauty.

  2. Rob van Beusekom schreef:

    Inderdaad goed gelukt.

  3. renelouman schreef:

    Redelijk hè.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *