SENIOR PRIDE MET LIESBETH LIST

 

Voor het paleis van de Weemoed op de Ouderzijdsvoorburgwal werd zoals elk jaar het Senior Pride Feest gehouden in het kader van de Pride Week. Al heette dat voorheen Grey Pride. Misschien is de naam veranderd omdat er oude nichten zijn die hun haar verven, al zag ik toch aardig wat grijs.

Ik val tegenwoordig volledig onder de doelgroep en voelde me er inderdaad meer thuis dan op het feest bij het homomonument waar ik ook even was: daar kende ik niemand en iedereen was minstens 25 jaar jonger.

Er werd ontzettend goed gezongen: de tijd van het playbacken of het abominabel zingen lijkt nu echt voorbij, het had echt niveau. Hoewel ze eigenlijk niet zo goed meer zingt was Liesbeth List wel het hoogtepunt van de avond, ze brengt toch iets speciaals.

Goede kennis Harrie kreeg een zilveren hart voor zijn verdiensten voor de homo-emancipatie. Hij werd opgeroepen om naar het podium te komen en dat duurde een paar minuten. Zijn vriend Rens zei me dat hij enorm had zitten haasten omdat ze te laat waren en uiteindelijk maar verklapt heeft dat hij die award kreeg om de haast te verklaren. Toen ze aankwamen kon Harrie meteen het podium op.

Groet

René

 

Huub en Kees:

 

Ook de Oude Hoeren waren weer van de partij:

De organisator had in mijn stamkroeg verteld dat hij het idee van de strikken langs de Oudezijds had uitgewerkt: gaf meer het idee dat ook die overkant bij het hele gebeuren betrokken was, en dat voelde ook echt zo aan daardoor:

Dit is die organisator (hij zal wel een van dé organisatoren zijn):

 

Viktoria False:

Middenin Harrie met het zilveren hart:

De dansers moesten met iedereen op de foto, vooral toen ze hun t-shirts uit hadden:

 

 

Aankomst van liesbeth List:

 

 

 


Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , , . Bookmark de permalink.

5 reacties op SENIOR PRIDE MET LIESBETH LIST

 1. Peter schreef:

  Inderdaad één van dé organisatoren, Danny Ribbink.

 2. bert schreef:

  deze had ik eerst gemist – ook mooi, zowel het initiatief als de fotoreeks !

 3. Victoria False schreef:

  Dank voor de mooie foto’s en de mooie tekst die je erbij schreef ♥

 4. renelouman schreef:

  Met alle plezier gedaan. Ik hoorde dat je robe door Armin is ontworpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *