NAT NATTER NATST

 

Vandaag voor het eerst sinds ik uit Spanje terug ben naar de tuin geweest. Ik heb er relatief lang mee gewacht omdat ik vermoedde dat ik veel werk moest verrichten na de storm en eerst mijn eigen huis eens opgeruimd wilde hebben.

Maar het viel reuze mee: alles bij elkaar misschien een uurtje werk, opgetelde tijd tussen de buien door. Geen calamiteiten.

En de band van mijn auto, die ik daar neerzet omdat ik 600 euro wel ERG veel vond om in mijn eigen buurt te mogen parkeren en geen plek te vinden, die weer bijna leeg was voor ik weg ging was nog precies op spanning. Wat mij overigens de verdenking opleverde dat iemand hem misschien een stukje leeg heeft laten lopen. Op zich lijkt dat een paranoïde gedachte, maar ik heb in de loop der jaren tussen de 30 en 40 kaartjes achter de ruitenwissers gevonden met sleepdiensten voor als ik mijn auto kwijt wilde. En dat is plotseling opgehouden, dus ik dacht: misschien willen ze me anderszins stimuleren om er van af te willen. Het schijnt een gewilde auto te zijn: een Nissan van 18 jaar oud.

groet

rené

 

 

 

 

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *