GAY LOVE SWIM

 

Vanmiddag vond aan de Amstel een gay-zwemfeestje plaats in het kader van de GAYPRIDE. De vriend van vriend J. zit in de organiserende gay zwem-club en had J. gevraagd foto’s te maken voor de website van die club, en ik mocht mee. Was erg leuk want we mochten op een bootje meevaren van het organisatie-comité.

De sfeer was prima en ik herkende nog wat mensen van vroeger wat ik altijd leuk vind. Het zwemmen was recreatie-zwemmen, in augustus vinden pas wedstrijden plaats, op de gaygames in Stockholm.  Het leukst was het synchroonzwemmen, vond ik.

Het hele festijn werd officieel geopend door wethouder Erik v.d. Burg, samen met Jos, ook een oude bekende, op de eerste foto..

Ben nu te moe om er veel over te schrijven, hier alleen de foto’s verder.

groet

rené

 

Op Rapido leerde ik een vriend van H., met wie ik daar was, kennen. Hij heet M. Hij bleek zwemmer en ik had hem een dag tevoren op de Love Swim gefotografeerd, bleek toen ik eens goed naar de foto’s ging kijken om hem daarop te zoeken. Daarom zet ik hem er een paar dagen later bij. Klein wereldje:

 

 

 

 

 

 

Dit is hem ook:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , . Bookmark de permalink.

6 reacties op GAY LOVE SWIM

 1. Kees Bakker schreef:

  Mooie foto’s – kon helaas zelf niet meedoen – vakantie in Kroatie…

 2. renelouman schreef:

  Ook niet erg toch?

 3. Ronald schreef:

  Daar had ik misschien aan mee moeten doen…
  Zwem dit jaar weer fanatiek.
  Heb er wel over gedacht…

 4. Adiah schreef:

  Hele leuke foto’s! Heb nog eens nagenoten op deze koude, natte winterdag.

 5. renelouman schreef:

  Ja dat was wel wat anders toen. KOMT WEER TERUG!!!!!11

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *