PLLEK

 

De pont naar het IJ-plein ging voor mijn neus weg, de pont naar de Buiksloterweg, die ik ook kan nemen om naar de tuin te gaan, kwam er aan, maar de pont naar het NDSM-terrein stond klaar. En ja, je bent pensionado of niet: ik besloot de laatste maar eens te nemen.

Geen spijt van gehad.

Je voelt de energie hangen, zo’n actief kunstenaars-sfeertje. Ik zag voor het eerst restaurant PLLEK, en voelde me er meteen thuis. Ze organiseren daar van alles, hebben lekkere koffie en worteltaart, en het uitzicht is groots.

Veel foto’s gemaakt van het gebied, maar hier laat ik nu alleen PLLEK zien.

groet

René

 

 

Deze totaalfoto van de achterkant heb ik er later neergezet in de plaats van een ander totaaltje omdat deze beter is:

 

 

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.

2 reacties op PLLEK

 1. Annette schreef:

  Je staat er leuk op René.
  De plekkk voel ik niet zo aan…
  Altijd nog een trauma, de verhuizing naar Rotterdam aan de Coolhaven…..

  • renelouman schreef:

   Dankje

   Kan me voorstellen, ik zou hier ook niet gedwongen weg willen gaan, wat dat was wat het was toch in jouw geval, begrijp ik?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *