ZIEKENHUIS

 

Hoewel ik de chirurg toch gezegd heb dat ik liever GROENE vingers had gehad.

Om zeven uur kwam ik zojuist weer op mijn woning, terwijl ik me vanochtend om kwart over zeven moest melden in het ziekenhuis.

Ben blij dat ik vanaf heden weer de goede kant op ga, na 17 dagen “verloren” te hebben.

Hoewel ik erg benieuwd ben of de ondraaglijke pijn aan mijn ELLEBOOG (!) na het afbouwen van de zeer zware pijnstillers niet terug komt.

GROETEN

RENÉ

 


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography. Bookmark de permalink.

8 reacties op ZIEKENHUIS

 1. Jos schreef:

  Sterkte en beterschap nogmaals!!

 2. renelouman schreef:

  Nogmaals bedankt.

 3. Mirjam schreef:

  Wat hebben ze nu gedaan René ? Pinnen, opnieuw breken en zetten of iets totaal anders ? Was de pijn in je elleboog vanwege de slechte kwaliteit van het gips of is het daar ook stuk ?
  In ieder geval op naar genezing nu.
  Sterkte van Mirjam en Gerben

 4. renelouman schreef:

  Hallo Mirjam en Gerben. Ze hebben de ellepijp/spaakbeen verschoven, was niet vastgegroeid nog, en een plaatje er in geschroefd zodat het nu op de juiste plaats blijft zitten. Van die elleboog begrijpen zij ook niks, maar na de pijnstillers voel ik er niks meer van en heb ik het idee dat het ook niet terug zal komen. Komt niet van het gips want het was er al van tevoren, na de val. Dat OP NAAR DE GENEZING voel ik inderdaad zo, het is een heel stuk positiever dan maar zitten wachten totdat het opnieuw toch min of meer “gebroken/ losgehaald” zou worden en het genezingsproces weer opnieuw zou moeten gaan beginnen.

 5. Blewbird schreef:

  Man-o-man, wat een ellende. Doe voorzichtig!

 6. renelouman schreef:

  Berouw komt na de zonde.

 7. Mirjam schreef:

  Nou nou nou een avontuur met een staart !
  En nog een litteken ook als aandenken straks.
  Sterkte en tot zings !

 8. renelouman schreef:

  dat litteken vind ik niet erg, maar die staart wel:-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *