WAARSCHUWINGSSCHOT BIJ BEROVING

Een agent loste een waarschuwingsschot vannacht toen hij op de Snoekjesgracht een gewelddadige beroving zag. Ik werd wakker van de sirenes zag dat een van de daders werd afgevoerd, zie foto. Jammer dat ik alleen mijn kleine cameraatje maar kan gebruiken met die pols.

Een tijd terug , een jaar of zo, is op de Snoekjesgracht iemand vermoord, die kon nog tot het sluisje lopen. Heb er nog een post over gemaakt.

HIER de link naar het bericht op RTV-Noord-Holland

Met al die junks elke nacht hier beneden en door dit soort gewelddadige incidenten heb je wel het gevoel dat je niet in een rustig plattelandsdorp woont. Toch voel ik me niet onveilig, vind het ook niet prettig natuurlijk, je moet blijven opletten.

groeten

René

 

 

 


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *