ESSAOUIRA MAROKKO: EEN IMPRESSIE

 

De eerste 2 foto’s in de souk genomen. Ik had niet het idee dat fotograferen erg op prijs werd gesteld, ondanks het feit dat het een toeristenstadje is en men wel het een en ander aan westers vermaak gewend is, vandaar dat ik er maar een paar, een beetje sneaky, heb genomen.

Vandaag hoorde ik dat mijn daar opgelopen polsbreuk geopereerd moet worden, was voor mij een complete verrassing, had er geen miliseconde aan gedacht. Donderdag, als de sterren goed staan.

groeten

rené

Vlakte bij de oude, door de naar Israël geëmigreerde joden verlaten, joodse wijk.

idem

Zelfde voormalig joodse wijk

De joodse begraafplaats, buiten de muur. De joodse wijk lag daarbinnen.

De volgende foto’s meer aan de westkant van het stadje, bij het pleintje bij de haven.

 

 

 

En dan verderop het strand

 

Buiten de muur bij een busstation

 

 

Toerisme een welkome inkomstenbron

 

 

 

 

 

 

 

 

Totaalbeeld. Midden op deze foto brak ik mijn pols.

 


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography. Bookmark de permalink.

6 reacties op ESSAOUIRA MAROKKO: EEN IMPRESSIE

 1. Else schreef:

  Prachtige fotoos.
  Een paar dagen terug had ik een heel verhaal voor je n.a.v. van andere hele mooie. Ik zag de volgende dag dat ik vergeten was de reactie te plaatsen. En toen was je alweer met mooie nieuwe. Je gaat altijd door en dat is maar goed ook!
  Succes Donderdag met de operatie .Ik zal aan je denken.
  Groeten, Else

 2. renelouman schreef:

  ja ik ben nog steeds met foto’s van essaouira bezig maar her eind komt in zich. bedankt voor je medeleven. voel me wel beperkt in alles, maar het is ook wel goed om eens helemaal teruggeworpen te worden op jezelf.

 3. Mirjam schreef:

  Hoi René,
  Je foto’s zijn een genot om naar te kijken, daar moet je wat mee doen 😉
  Wat een ellende met je pols, hoezo moet ie geopereerd worden is het zetten toch niet afdoende geweest ?
  Groetjes,
  Mirjam

 4. renelouman schreef:

  ACHTERAF BEGRIJP IK DAT DIE MAROKKAANSE DOKTER AL GEZEGD HAD DAT HET GEOPEREERD MOEST WORDEN, MAAR GELUKKIG HEB IK DAT TOEN ANDERS BEGREPEN. ANDERS WAS IK METEEN NAAR HUIS GEGAAN want ik vond het ziekenhuis niet erg geoutilleerd en had me dan in NL willen laten opereren en dan had ik een hele leuke week gemist.

 5. Mirjam schreef:

  Ja, dat kan ik me goed voorstellen, dat wil je daar niet laten doen.
  Heel veel sterkte dan donderdag ! We denken aan je.
  Zo’n taalbarriere is dan toch nog ergens goed voor zullen we maar zeggen.
  X|M

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *