BESALU

Tijdens de muziekworkshop in Spanje hebben we opgetreden in Besalu, een ontzettend leuk dorpje met een hele geschiedenis, vooral m.b.t. de Spaanse burgeroorlog, maar daar ga ik nu niet op in.

Het optreden was ontzettend gezellig, weinig publiek maar dat maakte geen bal uit, we hadden het bizonder naar onze zin.

Na de groepsfoto die ik van iemand kreeg, weet niet meer van wie, eerst een paar foto’s van het stadje waarvan vooral de brug imposant was maar ook de oude straatjes en natuurlijk het pleintje waar we optraden, en dan een paar foto’s van de optredens zelf.

Ik heb na deze workshop niet meer gezongen, was niet bepaald gecharmeerd van mijn eigen zangprestaties maar ga eerdaags wel weer aan een zangworkshop meedoen want ik vind het wel leuk om te zingen, afgezien van het resultaat dus. Dus spoedig zit ik in Marokko, daar is het nog een beetje SUMMERTIME.

Deze post maak ik om zelf alvast een beetje in de stemming te komen.

LA MIANA SPANJE 2015

SPAANSE VAKANTIE-ADRES LA MIANA

ZANGREPETITIES IN SPANJE

SELFIES UIT FRANKRIJK EN SPANJE

LA MIANA: KERKJE, PASTORIE, RUÏNE EN HOBBITSTEE

DE VLINDERS VAN LA MIANA

BAR ANTON

WANDELEN IN DE HOGE PYRENEEËN

DE REÜNIE

Groeten

René

 

 

 

Doortje:

Marjolein:

Deze foto maakte Hans van mij met mijn cameraatje:

 

 

De drie workshopleiders: Inge, Hans en Elly:

Franstalige Belgische kids die spontaan mee kwamen bewegen op een gezamenlijk nummer:

Hans, workshopleider muziek, met hem later naar de Hoge Pyreneeën gaan wandelen:

Hieronder kun je zien hoe ik deze foto maakte:

Rene – Summertime


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *