FANTASY-SHOW 1: PORTRETTEN en verzamelblog FANTASY-SHOW

 

Naar aanleiding van deze modeshow van verklede mensen, gisteren in Flesseman georganiseerd door een verpleegkundige die in die scene zit, heb ik maar eens een flitser gekocht. Ik flitste nooit maar vond dat ik dat toch eens moest leren, het geeft soms toch wel meer.

En inderdaad: ik heb binnen tijdens de show foto’s gemaakt die ik anders niet had kunnen maken, al gebruikte ik de flits op een gegeven moment in de stand “volautomatisch”.

Deze foto’s zijn buiten gemaakt van de deelnemers, af en toe MET en af en toe ZONDER flits, was wel even wennen. Het is een heel verschil, al heeft het allebei wel wat.

De foto’s binnen moet ik nog uitsorteren, hoewel ik ze wel al bewerkt heb, maar er staan af en toe ook bewoners en medewerkers van Flesseman op, en daarvoor moet ik natuurlijk aan hen toestemming vragen. Doe dat ook alleen maar als ze er leuk op staan en bij de tijd zijn. Dat laatste is over het algemeen bij de medewerkers wel het geval.

FANTASY-SHOW 2 (2014)

150 JAAR GELEDEN (2014)

FLESSEMAN: FANTASY-SHOW 1 (2013)

FLESSEMAN: FANTASY-SHOW 2: ZWART-WIT (2013)

FANTASY SHOW (2012)

groeten

René

 

 

De organisatrice:

 

 

De spreekstalmeesteres:

 

 

 

 

 

Deze is al binnen genomen, maar nog vóór de show:

 


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

2 reacties op FANTASY-SHOW 1: PORTRETTEN en verzamelblog FANTASY-SHOW

  1. Jos schreef:

    Mooie portretten René! Wat een werk is dat geweest, alleen al die kleding en die schminck. Maar het resultaat is heel bijzonder!

  2. renelouman schreef:

    Ja er zaten heel erg creatieve bij. Die Flessenvrouw vond ik wel het leukst, al was die krantenvrouw en die lieve heksachtige toverkol met die boothoed ook erg leuk, maar zonder nog een paar te kort te doen, hier denk ik als eerste aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *