VOGELS IN ARTIS verzamelblog ZOO

De eerste en de laatste foto van afgelopen donderdag, de rest van afgelopen zaterdag. Dat eten van die gieren was een belevenis, ik waande me in een horror-film. Ze gunden elkaar eigenlijk geen hap en om dat duidelijk te maken sisten ze naar elkaar, bijna zoals katten naar elkaar blazen als ze ruzie hebben, echt huiveringwekkend.

Beide keren niet echt eindeloos gefotografeerd: donderdag omdat ik wist dat ik zaterdag weer zou gaan dus niet te lang wilde blijven, en zaterdag omdat ik met J. was en met iemand erbij kan je niet een uur doen over het fotograferen van een vogeltje, wat ik soms in mijn eentje wel doe.

Ik heb een eindeloos geduld bij het fotograferen van de natuur, en ook in gevangenschap behoren vogels daartoe. J. vertelde dat de beroemdste natuurfotograaf van Nederland (Frans Lanting) soms weken achtereen op een plaats zit totdat hij heeft wat hij zoekt. In principe zou ik dat ook best kunnen.

Desalniettemin viel het me niks tegen moet ik zeggen.

ARTIS VANDAAG EN GISTEREN

DE APEN ZIJN DE MENSEN ZAT

PELIKANEN

CODE GEEL: ARTIS BIJNA LEEG

KINDEREN SPELEN MET ZEEHOND IN ARTIS

ZOGENDE MANDRIL

MASTURBERENDE MANDRIL

ARTIS VANDAAG EN DINSDAG

DE MEEST BIZONDERE ARTIS-FOTO’S

ARTIS TUSSENDOORTJE

MET DE ZEELEEUW OP SCHOOT

TOCH WEER ANDERE ARTIS-FOTO’S

E.T. IN ARTIS

JONG GRUT IN ARTIS

VOORBIJVLIEGENDE PAUWENSTAART

ETEN EN GEGETEN WORDEN

ARTIS GISTEREN

ARTIS VANDAAG

EVEN KNUFFELEN

DE EEN ZIJN DOOD….

SNEEUWUIL

PARS PRO TOTO

NACHTKIKKERS

JONGSTE, GROOTSTE, KLEINSTE MOOISTE EN INTERESSANTSTE AAP

PORTRETTEN

VOGELFOTOGRAFERENDEVROUWFOTO

APIES KIJKEN

DROOMLANDSCHAPPEN

WATERAAPJE

OMDAT IK ZE ZELF ZO MOOI VIND

NATUURBARBAAR

DE ZWARTE PANTER KEEK MIJ AAN

WE BENNU OP DE WERELD OM MEKAAR TE HELLUPE NIEWAAR

ARTIS IS ZOO!!

ARTIS

LEKKER BEKKEN

HET IS WEER VOORBIJ DIE MOOIE ZOMER

KAPPER

VISJES

PASSIE

VOGELBLOG

APENBLOG

SPIEGELBEELD

NEP-LENTEGEVOEL

ARTIS

FOR YOUR EYES ONLY

groeten

René

 

 

 

 

 

 

 

 

In de avondzon:

 

 

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.

2 reacties op VOGELS IN ARTIS verzamelblog ZOO

  1. Jos schreef:

    Ik was er zelf bij, maar zit met open mond naar de foto’s te kijken: die kleuren en die lichtval!! Wat een prachtige foto’s!! En je kunt gerust een uur doen over een foto nemen hoor….bij vogels vermaak ik me altijd wel.
    Die nederlandse fotograaf heet trouwens Frans Lanting (www.franslanting.com)

    • renelouman schreef:

      Hoi Jos: ik heb ze natuurlijk wel bewerkt, dat scheelt wel hoor. Maar de lichtval is wel iets waar ik altijd op let, en vooral bij de eerste en de laatste vond ik het goed, maar ook wel die kuif.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *