OPEN MONUMENTENDAGEN 2 : “DETAILS”

Hier enige details  van wat we gezien hebben op de open monumentendagen. Ik heb altijd moeite om foto’s te laten zien waaraan je niet kunt zien waar het is, wil altijd ook de omgeving laten zien. Maar dat zijn vaak de mindere foto’s, de details zijn juist vaak mooier.

Maar ja, wat heb je aan details als je niet weet waar het details van zijn? Deze keer heb ik er dus voor gekozen om in mijn vorige post het grote geheel te laten zien, althans van de Hallen, en dan hier de details. Het inconsequente is wel dat ik ook details laat zien van gebouwen die ik niet in zijn geheel heb laten zien gisteren. Dat kon ik niet omdat ik die gebouwen zelf te goed ken en er geen zin in had ze in hun algemeenheid te tonen, temeer daar ik dat al eens in het verleden gedaan heb.

Zo is de eerste foto van de Noorderkerk.

Zo.

Groeten

René

Electriciteitskast in de in aanbouw zijnde Hallen. We zijn door deze hal gelopen terwijl je daar officieel niet in mocht, maar ja, dat zijn over het algemeen de interessantste hallen:

 

Een lamp in de fiets-reparatie-werkplaats in de Hallen. Verscheidene van dit soort lampen waren te koop:

De Kunstuitleen in de Hallen:

 

Ergens in de Hallen:

Idem:

Lutherse kerk:

Idem:

Idem op de zolder:

Idem, op de zolder:

 


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *