DAG ZON?


Zinloos om zonder zon schaduwen te willen fotograferen. Maar bewerken wat je al hebt kan natuurlijk wel.

Naar aanleiding van een aantal oude schaduwfoto’s van                    die Piet Capello op mijn facebook-tijdlijn had gezet, met als begeleidende opmerking, doelend op de schaduwen, dat die fotograaf het natuurlijk van mij afgekeken had (al leefde hij een eeuw of wat eerder),  kreeg ik vanochtend het idee om een aantal schaduw-foto’s zwart-wit te maken en van wat meer contrast te voorzien.

Dit is het resultaat, allemaal uit mijn raam genomen natuurlijk. Ze krijgen een ouderwetse sfeer daardoor, al kun je toch goed zien dat ze in deze eeuw gemaakt zijn, deze week om precies te zijn, al zijn er ook een paar van mei bij.

MARKANTE MANNENKOPPEN

ZWART-WIT

VUURWERKPUBLIEK ZWART-WIT

Groeten

René

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , , . Bookmark de permalink.

2 reacties op DAG ZON?

  1. Jos schreef:

    Die foto van die mevrouw met die hond is héél erg mooi!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *