JE CHANTE

 

 

De hele avond geprobeerd het lied  “In Einem Kühlen Grunde”  hier neer te zetten maar dat lukt niet. Het is een lied gezongen door de close-harmony-groep waar ik vroeger in zat, de 4 STEPS, en het is het mooiste lied dat we ooit gezongen hebben, vooral doordat het vooral een lied is van onze in 1992 overleden tenor.

Eén versie lukt wel, maar ik wil persé de versie die we in de Beurs van Berlage zongen op het Aids-benefiet in 1991 waar we aan mee deden. Hoewel ik alles hetzelfde doe en het bestand in beide gevallen mp3 is gaat het bij de ene versie wel en bij de andere niet.

Toen ik probeerde uit hetzelfde bestand een ander liedje te plaatsen lukte dat wel, rara. Dat laat ik nu hier horen. Het is het enige liedje waarin ik de lead heb in de 4 Steps: JE CHANTE van Charles Trenet (als ik het goed onthouden heb). Het is een weergave van een optreden in Hamburg.

Ik blijf proberen of ik op de een of andere manier dat andere lied kan plaatsen, maar nu dus even dit. Ik heb geen foto van Hamburg vandaar dat ik een foto van de workshop van dit jaar in Spanje plaats, omdat ik er wat Frans uitzie met die pet. De foto is van Elvira Jungslager.

Klik hier:03 4 STEPS – Je chante (Hamburg)

Groeten

René


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *