ZEEDIJK Verzamelblog Nieuwmarktbuurt

De laatste tijd word ik continu met het verleden geconfronteerd, zoals ik al eens hier of op mijn facebook-pagina heb gememoreerd.

Voor het eerst sinds drie jaar zag ik Klaas op deze maandag-avond, van wie ik net nog een lied op mijn youtube-lijst rechts op dit blog heb gezet en die na jaren weer hersteld is van een zeer ernstige inzinking. Hij staat links op de foto. Samen met Jan, de helft van het duo Lady Charity, derde van links, hebben we even een paar oude herinneringen aan homokoor The Merry-o-nets opgehaald waar dat lied gezongen werd, door Klaas dus en Nico, die naam was ik vergeten.

Tweede van links is Martijn die als Mario Magic ook optrad vanavond in de Casablanca en die in de jaren dat het slecht ging met Klaas veel voor hem deed.

De dame rechts, de andere helft van genoemd duo, kent mijn zanglerares Elly met wie ik naar Bulgarije en Spanje ga voor zangworkshops die ik o.a. van haar krijg daar. Ze zou zelfs een keer Elly vervangen toen die verhinderd was om in Spanje les te geven.

Sinds ik besloten heb dat ik weer een heel klein beetje met muziek wil gaan doen komen de herinneringen als een soort stoomwals op me af. Helaas leef ik er niet naar: anders had ik wel opgepast met schreeuwen bij Nederland-Spanje, ik ben nog zo schor als een kikker.

DE WAAG

DE WAAG

GROENBURGWAL GISTERENAVOND

HET LEGER DES HEILS

DE GELDERSEKADE

JE VROEGSTE HERINNERING

EEUWIGE TROUW EN NAAMLOZE LIEFDE

BUDDHA’S IN DE ONKELBOERENSTEEG

CHINATOWN

COFFEE- EN HEADSHOP

GOUWE OUWE OP DE KLOOF

BLOEDSTRAAT

ZE BENNE WEER BEGONNE

DE MALLE JAN

MIST OP DE WALLETJES

HARTJESDAGEN

100 JAAR CHINEZEN IN NEDERLAND

QUEEN BIJNATRIX

KUNST KOPEN? NOOIT!!

OORLOGSFILM

SPELLETJE IN DE WARMOESSTRAAT

KERSTWENS

HET NATIONAAL HISTORISCH MUSEUM

AMSTERDAM TIJDENS SNEEUWBUI: EEN THERA-PIE

DONDERDAG 7.30 U.: ST. NIKOLAAS

DE WALLEN EN GELUK

WALLENFESTIVAL

GIVE

STREETFASHION-SHOW OP DE ZEEDIJK

HET VALT REUZE MEE HIER

IAMSTERDAM

DERMADONNA

DE WALLETJES

DE COUP

FRINGE

POTTRET VAN TWEE OUDERE DAMES

I WANT TO BREAK FREE

VIJF KLEURRIJKE DAMESPORTRETTEN

HARTJESDAGEN

TATTOO-SHOP

BUURTBEWOONSTER

KLEINE KINDEREN BEWAARPLAATS

MOORD OP DE OUDEZIJDS

KLEUR BEKENNEN

DE ZWARTE HANDSCHOEN

SPINOZA EN OLDEMAN

VANOCHTEND OM 7.55 U.

TIPTOP-THEATER 100 JAAR

VERTEERBAAR LEED

MONTELBAANSTOREN IN DE MIST

GELUKKIG NIEUWJAAR

NIEUWMARKT, VIJF VOOR VIJF

WEEGSCHAAL

HARTJESDAGEN

IAMSTERDAM

TOERISTISCHE HOTSPOTS

APRILFEESTEN

HET BLIJBEDRIJF

BOLIDE EN CANTA LUX

groeten

René

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *