ONDERWEG: OPTREDENS

Gisterenavond meegedaan aan een optreedavond onder het motto “ONDERWEG” in een voor de gelegenheid omgebouwde fietsenstalling. Samen met oude bekenden Gert (Molly Strichnine) en Dico. De man op de eerste foto is Pilo, de motor achter het gebeuren. We repeteerden twee keer in zijn pruikenatelier, want hij is pruikenmaker, doet o.a. de pruiken voor de musical AnneFrank.

Ik had al lang niet voor publiek gezongen en was er behoorlijk nerveus over, bang dat ik met mijn tekst zou haperen, maar gelukkig ging het goed en viel ik qua niveau niet uit de toon. Maar als ik aan de avond terugdenk heb ik niet mijn eigen optreden voor ogen maar dat van Marthe M., die was een klasse apart: indrukwekkende songs, krachtig en met diepte gezongen met een wereldstem.

Voor mij was de hele avond een top-ervaring, ook al omdat ik lekker kon fotograferen met mijn kleine cameraatje.

groeten

René

Dico Fieldhouse en Molly Strichnine:

Saskia van Engeland, Dico Fieldhouse (music4you) en Marthe M.

Dico Fieldhouse:

Marthe M. en Dico Fieldhouse:

Molly Strichnine:

Dico Fieldhouse:

Pilo:

Molly Strichnine en Marthe M.

Marthe M.

Marthe M. en Dico Fieldhouse:

 

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , . Bookmark de permalink.

2 reacties op ONDERWEG: OPTREDENS

  1. Ronald schreef:

    Er ontbreekt iemand…. :-)

  2. renelouman schreef:

    Ja die durfde geen selfie te maken tijdens zijn optreden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *