HOLLANDSE SUPERS OVER DE KOP!!!!!

Op weg naar de tuin zag ik deze nieuwe supermarkt en drong de afschuwelijke waarheid tot mij door: de Hollandse supermarkten worden volledig door de Poolse verdrongen!!!!!!!!!!!!!!!

En de Islam is natuurlijk de schuld, dat is evident, of de EU, dat weet ik even niet want ik ben nog een paar twitters achter. Heeft dat Polen-meldpunt dan geen resultaat gehad trouwens, hoe zit dat??

Ze verkopen alleen maar drank natuurlijk, en Poolse pinda’s (niet te vreten overigens). En je zal zien dat die katholieken hier het homo-huwelijk terug gaan draaien als ze eenmaal aan de macht zijn. En daarna wordt Holland het strijdtoneel tussen die katholieke Poolse Molotov-cocktail-gooiers en  de jihadistische bermbommers over de door de laatsten vurig geëiste drooglegging. Met als resultaat een bezettingsmacht van de EU o.l.v. Duitsland om hier orde op zaken te stellen.

En dat verdorie NET nadat we 24 medailles in Sjotsi hebben gewonnen. Ze gunnen ons ook niks.

Vrede op aarde: het wordt tijd dat het Kerstmis wordt want voor je het weet is de derde wereldoorlog een feit. Goed dat die Oekraïeners geen atoombommen meer hebben, en de Iraniërs nog net niet. Helaas doen die Russische het nog wel, al schijnen ze door roestvorming hun richtinggevoel verloren te hebben.

Voor de rest gaat alles goed.

groeten

René

PS: ik wordt ZO melig van het populistische onderbuik-gewauwel in Holland dat ik graag met deze bijdrage een duit in het zakje doe.


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , . Bookmark de permalink.

4 reacties op HOLLANDSE SUPERS OVER DE KOP!!!!!

 1. Chiel Kleisen schreef:

  René, ik merk dat je zo nijdig bent, dat je van bozigheid Sjotsi schrijft…rustig maar, jingen, je denkt toch niet dat mensheid verandert???

  • renelouman schreef:

   Nee, maar af en toe stoom afblazen omdat ik het allemaal zo arm vind…….maar je hebt gelijk, dat heb je helemaal niet nodig, en helpen doet het zeker niet, maar ik doe soms ook dingen omdat ik ze niet laten kan (NOG…hoop ik)

 2. els erinkv. schreef:

  En Kerstmis is toch hartstikke katholiek (voor de Polen)..

  • renelouman schreef:

   Els; ja precies, maar daar gaat dit stukje ook om, ik heb het expresselijk zo neergezet: argumenten worden erbij gehaald omdat het zo uitkomt, ook al spreken ze elkaar tegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *