DOEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Natuurlijk zeg ik in dit dagboek niet alles waar ik mee bezig ben. De dingen die ik laat zien zijn vaak enigszins willekeurig, ze hangen ook vaak af van de foto die wel of niet lukte, die wel of niet het aankijken waard is.

NU heb ik een foto uit mijn archief gezocht bij dat wat mij intens bezighoudt. Het is een lange uiteenzetting van Eckhart Tolle. HIER GAAT HET OM!!! In 1 uur en 38 minuten sta je op de rails, of word je gesterkt in waar je mee bezig bent, of worden je eindelijk de ogen geopend en de richting gewezen.

Indringender dan het lezen van zijn boeken. Na die 1 uur en 38 minuten hoef je trouwens nooit meer te lezen. Dat zegt mijn gevoel NU, wetend dat ik dat toch zal doen.

Hier is de link

GA KIJKEN, doen!!!

groeten

René


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags . Bookmark de permalink.

4 reacties op DOEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 1. Blewbird schreef:

  Ik heb geen geduld voor meer dan 2 uur van dit gebabbel, ik heb er vijf minuten aan besteed. En misschien ben ik ook al een stukje verder dan het publiek waar deze bodschap voor bedoeld is, ik weet het niet.

  • renelouman schreef:

   Zou kunnen, mij helpt het en ik wat ik goed vind wil ik delen. De essentie is eenvoudig en moeilijk. Gebabbel is het niet, dan denk ik toch dat je de waarde ervan niet helemaal goed beoordeelt.

 2. Emiel Schol schreef:

  Hallo Rene,

  De video van Eckhart Tolle is op Youtube niet meer beschikbaar. Bestaat er een andere link met hetzelfde filmpje? Eckhart is inspirerend, evenals jou foto’s. Dank daarvoor.

  Groeten,

  Emiel

 3. renelouman schreef:

  Hallo Emiel
  De link werkt weer.
  Groetjes
  rené

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *