G-STAR RAW

 

 

Een hele tijd geleden al had vriend R. mij gevraagd of ik niet eens foto’s van hem wilde maken, beetje sexy als het kon, en vorige week was het zover.

Ik doe dat eigenlijk nooit, geposeerde foto’s maken, ben meer “journalistiek” ingesteld, gewoon foto’s maken van wat ik, meestal buiten, zíé. Bovendien heb ik geen studio. En de foto’s die ik maakte als ik iemand in een bedachte setting fotografeerde waren nooit echt om naar huis te schrijven.

Deze keer vond ik dat het eens moest lukken. Daarom had ik een hoekje van mijn slaapkamer leeggehaald, witte lakens voor het raam gehangen, belichting geïnstalleerd en, iets waar ik een ontzettende hekel aan heb, mijn camera op een statief gezet.

En dat pakte goed uit. Die voorbereidingen bleken effect te hebben. Bovendien is  vriend R. ook nog eens erg makkelijk te fotograferen, hij is erg fotogeniek en op de een of andere manier kijkt hij altijd goed.

Ik heb als bewerking bij deze foto’s de kleur een beetje weggehaald behalve uit zijn spijkerbroek: ik vond het zo net een G-STAR reclame. Ik plaats deze twee foto’s met zijn toestemming.

groetjes

rené

 

 

 

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , , . Bookmark de permalink.

5 reacties op G-STAR RAW

  1. Aad schreef:

    Goed gefotografeerd!Ziet er professioneel uit.Je wees me op je blog en ik vind hem erg leuk,ook het commentaar bij je fotos. Groeten van Aad.

  2. Blewbird schreef:

    Goed gelukte portretten! Kun je gerust in doorgaan.

  3. Chiel Kleisen schreef:

    Nou, wie volgt, dan maar… Stuur ze naar Gstar. Misschien ga je nog ontdekt worden. En die vriend ook :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *