TOCH WEER ANDERE ARTIS-FOTO’S

Na mijn werk meteen naar ARTIS gegaan, camera mee natuurlijk. Ik had er weinig fiduci in, de meeste dieren heb ik al vaak gefotografeerd, maar ik was verbaasd dat het toch weer heel anders werd dan ik verwacht had. Deels doordat er nieuwe dieren te zien waren, de “oude”misschien wel dood gegaan dacht ik, deels omdat het licht weer anders was zodat je toch weer andere foto’s krijgt.

De eerste is van een van de onechte gavialen waarvoor een hele verbouwing heeft plaats gehad om hun natuurlijke omgeving beter na te bootsen, meer water met name, zodat ze misschien jongen krijgen.

groeten

RenéPrecies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , . Bookmark de permalink.

4 reacties op TOCH WEER ANDERE ARTIS-FOTO’S

 1. Joost schreef:

  Mooie reeks foto’s René!
  Lang niet in Artis geweest; je brengt me hiermee op een idee.

 2. Corline schreef:

  Wat een schitterende foto’s! Je kunt zien dat het aan het eind van de dag is, mooie lichtval.

 3. rené louman schreef:

  Ja dat geeft weer een speciaal effect.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *